Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam


Szállítási és fizetési információk

A tortára úgy kell vigyázni, mint a hímes tojásra. Hát még a több tortára! Rendelsz egy tortát, eljössz érte, a tortadobozt beteszed a kocsiba és hazaviszed. Ez a terv. Aztán több ponton is megkérdőjeleződik a "mutatvány" sikere. A csomagtartóba vagy az utastérbe, az ülésre helyezd-e el a dobozt! Mi lesz, ha hirtelen fékezésre kényszerülsz és leesik az ülés alá a torta? Elolvad-e a krém, mire hazaérsz, főleg, hogy még el kell intézned néhány apró dolgot út közben? A helyén marad-e a díszítés, amíg az ünnepelt elé kerül a meglepetés ajándék? Az bizony roppant kellemetlen lenne, ha úgy kellene kikanalazni a dobozból az esemény fénypontjaként beharangozott tortát vagy tortákat.


Ahogy te, mi is azt szeretnénk, ha a tortadoboz kibontásakor az ünnepelt azt látná, amit elkészítettünk. Ezért levesszük a válladról a szállítással kapcsolatos stresszt és a megbeszélt időpontra, az előre egyeztetett helyszínre célba juttatjuk a nálunk sütött tortát vagy tortákat, illetve a süteményeket, hogy neked már csak a tálalással és a dicséretek begyűjtésével kelljen foglalkoznod. Cukrászmestereink alkotásai garantáltan "műhelyminőségben" érkeznek meg az asztalodra.


Felhívjuk a figyelmed arra, hogy bizonyos torták vagy termékek elkészítése több, mint 1 napot vesz igénybe. Kérjük, hogy az adott termék adatlapján vedd figyelembe az “Elérhetőség” résznél, hogy mikorra tudjuk elkészíteni az általad választott terméket. Tájékoztatunk, hogy a tárgynapon leadott rendelések legkorábban a következő napon vehetőek át vagy kerülnek kiszállításra.


Amennyiben házhozszállítási szolgáltatásunkat választod úgy a megrendelésed mellé minden esetben felszámolásra kerül a kiszállításhoz alkalmas tortadoboz, melynek áráról lejebb tájékozódhatsz. A személyes átvétel esetén Te tudod kiválasztani, hogy dobozban vagy doboz nélkül kéred-e az általad kiválasztott tortát.

Tájékoztatunk, hogy amennyiben házhozszállítási szolgáltatásunkat választod, abban az esetben megrendelésed Online Bankkártyás fizetés segítségével vagy átutalással tudod kiegyenlíteni. A futárnál történő fizetésre jelenleg még nincs lehetőség. Személyes átvétel esetén az online bankkártyás fizetés mellett lehetőséged van a megrendelt termékeket az átvételkor készpénzben vagy bankkártyával, illetve szép kártyával rendezni.

Amennyiben az átutalásos fizetési módot választod, úgy a megrendelt termékek elkészítése kizárólag akkor kezdődik meg, amikor a megrendelés ellenértékbe beérkezett bankszámlaszámunkra, így ügyelj arra, hogy csak akkor válaszd ezt a fizetési módot, amennyiben távoli átvételi időpontra kérted megrendelésed, hogy biztosan időben elkészüljünk!Tortadoboz árak:
Zsúrtorta méret: 250 HUF
Normát torta méret: 250 HUF
Extra torta méret: 1.490 HUF

Rendelésed kapcsán az alábbi szállítási módok közül választhat:
Futárszolgálat
(4.000 HUF értékű kosárösszeg alatt nem érhető el.)
(100.000 HUF értékű kosárösszeg felett nem érhető el.)

A megrendelt termékeket házhoz is visszük Neked. Felhívjuk a figyelmed arra, hogy a futárszolgálattal történő kézbesítés esetén online bankkártyás fizetésre, előre történő átutalásra, és a helyszínen készpénzes fizetésre és bankártyás fizetésre van lehetőséged. Futáraink a helyszínen készpénzt vagy bankkártyát, vagy szép kártyát is elfogadnak, melyet kérnénk előre jelezz a megrendeléskor a megfelelő fizetési mód kiválasztásával. Kérjük, hogy fordíts kiemelt figyelmet arra, hogy melyik napon kéred a megrendelt termékek kiszállítását. A nap megadása mellett fontos, hogy válaszd ki az időintervallumot is, hiszen ebben a szűk keresztmetszetben történik meg a termékek kiszállítása. Kérdés esetén bátran fordulj ügyfélszolgálatunkhoz!

Érintésmentes kiszállítás esetén az Online bankkártyás fizetést vagy az átutalással történő fizetéssel tudod előre rendezni a végösszeget, és így átvételkor már érintésmentesen történik a termék átadása. Érintésmentes átvételhet kérnénk a fenti fizetési módok közül bejelölni az egyiket, és a megejegyzés rovatba is kérnénk, hogy írják be a következőt: "ÉRINTÉSMENTES"

Bankszámlaszámunk: 10300002-10587063-49020010

A kiszállítás költsége Pécsen belül 990 Ft, míg a Pécs közeli településekre 2000 Ft.

Települések, ahová kérheted a kiszállítást:
7621 Pécs 990 Ft
7622 Pécs 990 Ft
7623 Pécs 990 Ft
7624 Pécs 990 Ft
7625 Pécs 990 Ft
7626 Pécs 990 Ft
7627 Pécs 990 Ft
7628 Pécs 990 Ft
7629 Pécs 990 Ft
7630 Pécs 990 Ft
7631 Pécs 990 Ft
7632 Pécs 990 Ft
7633 Pécs 990 Ft
7634 Pécs 990 Ft
7635 Pécs 990 Ft
7636 Pécs 990 Ft
7639 Kökény 2.000 Ft
7666 Pogány 2.000 Ft
7668 Gyód 2.000 Ft
7668 Keszü 2.000 Ft
7673 Cserkút 2.000 Ft
7691 Pécs Vasas 2.000 Ft
7693 Pécs Hird 2.000 Ft
7741 Nagykozár 2.000 Ft
7742 Bogád 2.000 Ft
7761 Kozármisleny 2.000 Ft
7762 Pécsudvard 2.000 Ft

Elérhető fizetési módok és azok költségei

Utánvét - készpénz
Átutalás
Online bankkártyás fizetés
Utánvét - Bankkártya
Utánvét - Szép Kártya
Szép Kártya
Ajándékkártya - Utalvány
Készpénz
Bankkártya
Személyes átvétel

Vedd át megrendelésed személyesen a Trüffel Cukrászda üzletében Pécsett, a Hársfa út 34. szám alatt. Ha még nem jártál Nálunk látogass el a "Kapcsolat" oldalra és használd útvonal tervezőnket. Kérjük, ügyelj arra, hogy a megadott átvételi napon érkezz hozzánk, hiszen csak így tudjuk garantálni, hogy megrendelésed átvehető üzletünkben. Fontos, hogy a rendelési folyamatban add meg, hogy melyik napon és melyik időintervallumba érkezel hozzánk. A megadott intervallum előtt a megrendlésedet nem tudjuk átadni Neked, azonban, ha megadott időponthoz képest egy kicsit később érkezel természetesen nem probléma. Felhívjuk a figyelmed, hogy amennyiben tortát rendelsz tőlünk, úgy személyes átvétel esetén van lehetőség saját tortahordó dobozban is elvinni megrendelésed.


Elérhető fizetési módok és azok költségei

Átutalás
Online bankkártyás fizetés
Szép Kártya
Ajándékkártya - Utalvány
Készpénz
Bankkártya


Rendelésed kapcsán az alábbi fizetési módok közül választhatsz:
Utánvét - készpénz
(100.000 HUF értékű kosárösszeg felett nem érhető el.)

Ezt a fizetési módot abban az esetben válaszd, ha rendelésedet készpénzben szeretnéd rendezni a futárnak a termék átvételekor a helyszínen.

Átutalás
(100.000 HUF értékű kosárösszeg felett nem érhető el.)

Megrendelésed ellenértékét baki átutalás formályában is megfizetheted. Ebben az esetben kérjük, hogy ügyelj arra, hogy a megrendelésed addig nem kerül elkészítésre, összekészítésre, amíg a megrendelés ellenértéke nem érkezik meg a bankszámlánkra, így kérjük, hogy amennyiben szoros határidővel rendeled meg termékeink egyikét, úgy inkább válaszd bankkártyás vagy készpénzes fizetési módunkat. Bankszámlaszámunk: 10300002-10587063-49020010

Külföldről történő utalás esetén szükséges adatok: IBAN: HU83 1030 0002 1058 7063 4902 0010      SWIFT: MKKBHUHB

Online bankkártyás fizetés

Megrendelésedet egyszerűen kifizetheted otthonról az íróasztalod mögül online bankártyás fizetési szolgálatásunknak köszönhetően. A három lépcsős bankkártyás fizetést az OTP Simple szolgáltatja nekünk, így biztonságosan és gyorsan teljesítheted a megrendelés ellenértékét. Az online bankkártyás fizetéshez szükséged lesz a bankkártyádon feltüntetett adatokra, melyet a megrendelés véglegesítését követően az OTP Simple felületén kell megadod. A tranzakció teljesen független tőlünk, az a banki szolgáltató saját magyar nyelvű, biztonságos felületén történik.

Amennyiben a bankkártyás fizetés többszöri próbálkozás esetén is meghiúsul, akkor kérjük válasszon másik fizetési módot.

Utánvét - Bankkártya
(100.000 HUF értékű kosárösszeg felett nem érhető el.)

Ezt a fizetési módot házhozszállítá esetén válaszd, abban az esetben ha bankkártyával szeretném rendelésedet fizetni a futárnak a termék átvételekor.

Utánvét - Szép Kártya
(100.000 HUF értékű kosárösszeg felett nem érhető el.)

Ezt a fizetési módot abban az esetben válaszd, ha rendelésedet szép kártyával, személyesen szeretnéd rendezni a helyszínen a futárnak.Az összeget a vendéglátás zsebből tudod rendezni. OPT,  MKB, K&H szép kártyákat is elfogadunk.

Szép Kártya
(100.000 HUF értékű kosárösszeg felett nem érhető el.)

Ezt a fizetési módot abban az esetben válaszd, ha rendelésedet szép kártyával, személyesen a cukrászdánkban szeretnéd kifizetni. Az összeget a vendéglátás zsebből tudod rendezni. OPT,  MKB, K&H szép kártyákat is elfogadunk.

Ajándékkártya - Utalvány
(25.000 HUF értékű kosárösszeg felett nem érhető el.)

Ezt a fizetési módot abban az esetben válaszd, ha rendelkezel érvényes ajándékutalvánnyal, melynél az utalvány számát, és a felhasználni kívánt utalvány összeget is tüntesd fel a megjegyzés rovatban, valamint az utalványon felüli összeget is, hogy milyen fizetési móddal szeretnéd rendezni. Ajándékutalványból kkészpénzben visszaadni nincs lehetőség.

Készpénz
(100.000 HUF értékű kosárösszeg felett nem érhető el.)

Ezt a fizetési módot abban az esetben válaszd, ha rendelésedet készpénzben szeretnéd rendezni cukrászdánkban a termékek átvételekor.

Bankkártya
(100.000 HUF értékű kosárösszeg felett nem érhető el.)

Ezt a fizetési módot abban az esetben válaszd, ha rendelésedet bankkártyával szeretnéd rendezni cukrászdánkban a termékek átvételekor.

A Trüffel Cukrászda Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Trüffel Cukrászda Csapata