Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam


Szállítási és fizetési információk

A tortára úgy kell vigyázni, mint a hímes tojásra. Hát még a több tortára! Rendelsz egy tortát, eljössz érte, a tortadobozt beteszed a kocsiba és hazaviszed. Ez a terv. Aztán több ponton is megkérdőjeleződik a "mutatvány" sikere. A csomagtartóba vagy az utastérbe, az ülésre helyezd-e el a dobozt! Mi lesz, ha hirtelen fékezésre kényszerülsz és leesik az ülés alá a torta? Elolvad-e a krém, mire hazaérsz, főleg, hogy még el kell intézned néhány apró dolgot út közben? A helyén marad-e a díszítés, amíg az ünnepelt elé kerül a meglepetés ajándék? Az bizony roppant kellemetlen lenne, ha úgy kellene kikanalazni a dobozból az esemény fénypontjaként beharangozott tortát vagy tortákat.

Ahogy te, mi is azt szeretnénk, ha a tortadoboz kibontásakor az ünnepelt azt látná, amit elkészítettünk. Ezért levesszük a válladról a szállítással kapcsolatos stresszt és a megbeszélt időpontra, az előre egyeztetett helyszínre célba juttatjuk a nálunk sütött tortát vagy tortákat, illetve a süteményeket, hogy neked már csak a tálalással és a dicséretek begyűjtésével kelljen foglalkoznod. Cukrászmestereink alkotásai garantáltan "műhelyminőségben" érkeznek meg az asztalodra.

Felhívjuk a figyelmed arra, hogy bizonyos torták vagy termékek elkészítése több, mint 1 napot vesz igénybe. Kérjük, hogy az adott termék adatlapján vedd figyelembe az “Elérhetőség” résznél, hogy mikorra tudjuk elkészíteni az általad választott terméket. Tájékoztatunk, hogy a tárgynapon leadott rendelések legkorábban a következő napon vehetőek át vagy kerülnek kiszállításra.

Amennyiben házhozszállítási szolgáltatásunkat választod úgy a megrendelésed mellé minden esetben felszámolásra kerül a kiszállításhoz alkalmas tortadoboz, melynek áráról lejebb tájékozódhatsz. A személyes átvétel esetén Te tudod kiválasztani, hogy dobozban vagy doboz nélkül kéred-e az általad kiválasztott tortát.

Tájékoztatunk, hogy amennyiben házhozszállítási szolgáltatásunkat választod, abban az esetben megrendelésed Online Bankkártyás fizetés segítségével vagy átutalással tudod kiegyenlíteni. A futárnál történő fizetésre jelenleg még nincs lehetőség. Személyes átvétel esetén az online bankkártyás fizetés mellett lehetőséged van a megrendelt termékeket az átvételkor készpénzben vagy bankkártyával rendezni.

Amennyiben az átutalásos fizetési módot választod, úgy a megrendelt termékek elkészítése kizárólag akkor kezdődik meg, amikor a megrendelés ellenértékbe beérkezett bankszámlaszámunkra, így ügyelj arra, hogy csak akkor válaszd ezt a fizetési módot, amennyiben távoli átvételi időpontra kérted megrendelésed, hogy biztosan időben elkészüljünk!

Tortadoboz árak:
Zsúrtorta méret: 250 HUF
Normát torta méret: 250 HUF
Extra torta méret: 1.490 HUF

Rendelésed kapcsán az alábbi szállítási módok közül választhat:
Futárszolgálat
(3.000 HUF értékű kosárösszeg alatt nem érhető el.)
(100.000 HUF értékű kosárösszeg felett nem érhető el.)

A megrendelt termékeket házhoz is visszük Neked. Felhívjuk a figyelmed arra, hogy a futárszolgálattal történő kézbesítés esetén kizárólag online bankkártyás fizetésre és átutalásra van lehetőséged. Futáraink a helyszínen nem tudnak készpénzt vagy bankkártyát elfogadni. Kérjük, hogy fordíts kiemelt figyelmet arra, hogy melyik napon kéred a megrendelt termékek kiszállítását. A nap megadása mellett fontos, hogy válaszd ki az időintervallumot is, hiszen ebben a szűk keresztmetszetben történik meg a termékek kiszállítása. Kérdés esetén bátran fordulj ügyfélszolgálatunkhoz!

Települések, ahová kérheted a kiszállítást:
7621 Pécs 2.000 Ft
7622 Pécs 2.000 Ft
7623 Pécs 2.000 Ft
7624 Pécs 2.000 Ft
7625 Pécs 2.000 Ft
7626 Pécs 2.000 Ft
7627 Pécs 2.000 Ft
7628 Pécs 2.000 Ft
7629 Pécs 2.000 Ft
7630 Pécs 2.000 Ft
7631 Pécs 2.000 Ft
7632 Pécs 2.000 Ft
7633 Pécs 2.000 Ft
7634 Pécs 2.000 Ft
7635 Pécs 2.000 Ft
7636 Pécs 2.000 Ft
7639 Kökény 3.500 Ft
7666 Pogány 3.500 Ft
7668 Gyód 3.500 Ft
7668 Keszü 3.500 Ft
7673 Cserkút 3.500 Ft
7691 Pécs Vasas 3.500 Ft
7693 Pécs Hird 3.500 Ft
7741 Nagykozár 3.500 Ft
7742 Bogád 3.500 Ft
7761 Kozármisleny 3.500 Ft
7762 Pécsudvard 3.500 Ft

Elérhető fizetési módok és azok költségei

Online bankkártyás fizetés
Személyes átvétel

Vedd át megrendelésed személyesen a Trüffel Cukrászda üzletében Pécsett, a Hársfa út 34. szám alatt. Ha még nem jártál Nálunk látogass el a "Kapcsolat" oldalra és használd útvonal tervezőnket. Kérjük, ügyelj arra, hogy a megadott átvételi napon érkezz hozzánk, hiszen csak így tudjuk garantálni, hogy megrendelésed átvehető üzletünkben. Fontos, hogy a rendelési folyamatban add meg, hogy melyik napon és melyik időintervallumba érkezel hozzánk. A megadott intervallum előtt a megrendlésedet nem tudjuk átadni Neked, azonban, ha megadott időponthoz képest egy kicsit később érkezel természetesen nem probléma. Felhívjuk a figyelmed, hogy amennyiben tortát rendelsz tőlünk, úgy személyes átvétel esetén van lehetőség saját tortahordó dobozban is elvinni megrendelésed.


Elérhető fizetési módok és azok költségei

Utánvét/ készpénz
Online bankkártyás fizetés


Rendelésed kapcsán az alábbi fizetési módok közül választhatsz:
Utánvét/ készpénz
(100.000 HUF értékű kosárösszeg felett nem érhető el.)

Megrendelésed ellenértékét készpénzben tudod rendezni a személyes átvétel alkalmával. Amennyiben futárszolgálattal adod le megrendelésed, úgy kizárólag bankkártyás fizetési módunkat tudod választani a megrendelésed ellenértékének teljesítéséhez. Személyesen az üzletünkben a készpénzes fizetés mellett lehetőséged van bankkártyával is kifizetni rendelésed. Amennyiben személyesen szeretnél bankkártyával fizetni abban az esetben is ezt az opciót kell választanod.

Online bankkártyás fizetés

Megrendelésedet egyszerűen kifizetheted otthonról az íróasztalod mögül online bankártyás fizetési szolgálatásunknak köszönhetően. A három lépcsős bankkártyás fizetést az OTP Simple szolgáltatja nekünk, így biztonságosan és gyorsan teljesítheted a megrendelés ellenértékét. Az online bankkártyás fizetéshez szükséged lesz a bankkártyádon feltüntetett adatokra, melyet a megrendelés véglegesítését követően az OTP Simple felületén kell megadod. A tranzakció teljesen független tőlünk, az a banki szolgáltató saját magyar nyelvű, biztonságos felületén történik. Felhívjuk a figyelmed, hogy amennyiben futárszolgálattal kéred megrendelésed, úgy kizárólag online bankártyával vagy átutalással van lehetőséged kifizetni rendelésed ellenértékét.

A Trüffel Cukrászda Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Trüffel Cukrászda Csapata