Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam


Szállítási és fizetési információk

A tortára úgy kell vigyázni, mint a hímes tojásra. Hát még a több tortára! Rendelsz egy tortát, eljössz érte, a tortadobozt beteszed a kocsiba és hazaviszed. Ez a terv. Aztán több ponton is megkérdőjeleződik a "mutatvány" sikere. A csomagtartóba vagy az utastérbe, az ülésre helyezd-e el a dobozt! Mi lesz, ha hirtelen fékezésre kényszerülsz és leesik az ülés alá a torta? Elolvad-e a krém, mire hazaérsz, főleg, hogy még el kell intézned néhány apró dolgot út közben? A helyén marad-e a díszítés, amíg az ünnepelt elé kerül a meglepetés ajándék? Az bizony roppant kellemetlen lenne, ha úgy kellene kikanalazni a dobozból az esemény fénypontjaként beharangozott tortát vagy tortákat.

Ahogy te, mi is azt szeretnénk, ha a tortadoboz kibontásakor az ünnepelt azt látná, amit elkészítettünk. Ezért levesszük a válladról a szállítással kapcsolatos stresszt és a megbeszélt időpontra, az előre egyeztetett helyszínre célba juttatjuk a nálunk sütött tortát vagy tortákat, illetve a süteményeket, hogy neked már csak a tálalással és a dicséretek begyűjtésével kelljen foglalkoznod. Cukrászmestereink alkotásai garantáltan "műhelyminőségben" érkeznek meg az asztalodra.

Felhívjuk a figyelmed arra, hogy bizonyos torták vagy termékek elkészítése több, mint 1 napot vesz igénybe. Kérjük, hogy az adott termék adatlapján vedd figyelembe az “Elérhetőség” résznél, hogy mikorra tudjuk elkészíteni az általad választott terméket. Tájékoztatunk, hogy a tárgynapon leadott rendelések legkorábban a következő napon vehetőek át vagy kerülnek kiszállításra.

Amennyiben házhozszállítási szolgáltatásunkat választod úgy a megrendelésed mellé minden esetben felszámolásra kerül a kiszállításhoz alkalmas tortadoboz, melynek áráról lejebb tájékozódhatsz. A személyes átvétel esetén Te tudod kiválasztani, hogy dobozban vagy doboz nélkül kéred-e az általad kiválasztott tortát.

Tájékoztatunk, hogy amennyiben házhozszállítási szolgáltatásunkat választod, abban az esetben megrendelésed Online Bankkártyás fizetés segítségével vagy átutalással tudod kiegyenlíteni. A futárnál történő fizetésre jelenleg még nincs lehetőség. Személyes átvétel esetén az online bankkártyás fizetés mellett lehetőséged van a megrendelt termékeket az átvételkor készpénzben vagy bankkártyával rendezni.

Amennyiben az átutalásos fizetési módot választod, úgy a megrendelt termékek elkészítése kizárólag akkor kezdődik meg, amikor a megrendelés ellenértékbe beérkezett bankszámlaszámunkra, így ügyelj arra, hogy csak akkor válaszd ezt a fizetési módot, amennyiben távoli átvételi időpontra kérted megrendelésed, hogy biztosan időben elkészüljünk!

Tortadoboz árak:
Zsúrtorta méret: 250 HUF
Normát torta méret: 250 HUF
Extra torta méret: 500 HUF

Rendelésed kapcsán az alábbi szállítási módok közül választhat:
Személyes átvétel

Vedd át megrendelésed személyesen a Trüffel Cukrászda üzletében Pécsett, a Hársfa út 34. szám alatt. Ha még nem jártál Nálunk látogass el a "Kapcsolat" oldalra és használd útvonal tervezőnket. Kérjük, ügyelj arra, hogy a megadott átvételi napon érkezz hozzánk, hiszen csak így tudjuk garantálni, hogy megrendelésed átvehető üzletünkben. Fontos, hogy a rendelési folyamatban add meg, hogy melyik napon és melyik időintervallumba érkezel hozzánk. A megadott intervallum előtt a megrendlésedet nem tudjuk átadni Neked, azonban, ha megadott időponthoz képest egy kicsit később érkezel természetesen nem probléma. Felhívjuk a figyelmed, hogy amennyiben tortát rendelsz tőlünk, úgy személyes átvétel esetén van lehetőség saját tortahordó dobozban is elvinni megrendelésed.


Elérhető fizetési módok és azok költségei

Utánvét/ készpénz
Online bankkártyás fizetés - Tesztelés alatt - NE HASZNÁLD


Rendelésed kapcsán az alábbi fizetési módok közül választhatsz:
Utánvét/ készpénz
(100.000 HUF értékű kosárösszeg felett nem érhető el.)

Megrendelésed ellenértékét készpénzben tudod rendezni a személyes átvétel alkalmával. Amennyiben futárszolgálattal adod le megrendelésed, úgy kizárólag bankkártyás fizetési módunkat tudod választani a megrendelésed ellenértékének teljesítéséhez. Személyesen az üzletünkben a készpénzes fizetés mellett lehetőséged van bankkártyával is kifizetni rendelésed. Amennyiben személyesen szeretnél bankkártyával fizetni abban az esetben is ezt az opciót kell választanod.

Online bankkártyás fizetés - Tesztelés alatt - NE HASZNÁLD

Megrendelésedet egyszerűen kifizetheted otthonról az íróasztalod mögül online bankártyás fizetési szolgálatásunknak köszönhetően. A három lépcsős bankkártyás fizetést az OTP Simple szolgáltatja nekünk, így biztonságosan és gyorsan teljesítheted a megrendelés ellenértékét. Az online bankkártyás fizetéshez szükséged lesz a bankkártyádon feltüntetett adatokra, melyet a megrendelés véglegesítését követően az OTP Simple felületén kell megadod. A tranzakció teljesen független tőlünk, az a banki szolgáltató saját magyar nyelvű, biztonságos felületén történik. Felhívjuk a figyelmed, hogy amennyiben futárszolgálattal kéred megrendelésed, úgy kizárólag online bankártyával vagy átutalással van lehetőséged kifizetni rendelésed ellenértékét.

A Trüffel Cukrászda Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Trüffel Cukrászda Csapata