Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam


Szolgáltatásaink
esküvői torta catering
1.
Esküvői torta catering
rendezvény catering
2.
Rendezvény catering
01. Esküvői torta catering
Egy esküvőn mindennek tökéletesnek kell lennie, a tortának főleg, hiszen ez az esemény egyik fénypontja. A torta miatt nem kell aggódnotok, olyan ízben és díszítéssel készítjük el, ahogy azt megálmodtátok. Egyeztessetek velünk időpontot egy megbeszélésre, gyertek el és mondjátok el, hogy mit szeretnétek, mi pedig elkészítjük és időre a helyszínre szállítjuk, hogy látványos, egyedi esküvői tortátok megkoronázza a napotokat - ilyen egyszerű ez. Több száz esküvői torta elkészítésének tapasztalatával állunk mellettetek, egy fél - egy óra időtartamú személyes konzultáción találjuk ki együtt, hogy milyen legyen az álomtortátok!

A tapasztalatunk az, hogy akkor lesz a legsikeresebb a "tortaprojekt", ha mind a menyasszony, mind a vőlegény megosztja velünk az ötleteit. Amennyiben az örömszülőket is bevonjátok a szervezésbe, szívesen látjuk a konzultáción az örömanyákat is. Jó, ha már van elképzelésetek a tortáról, esetleg hoztok egy fényképet, egy újságkivágást, amely a leendő tortátokhoz hasonlót ábrázolja, de mi is tudunk mutatni fotókat a korábbi munkáinkról. Mind a formával, a díszítéssel, mind az ízekkel kapcsolatban lesznek kérdéseink és javaslataink!

További képek

A konzultáción igény szerint megbeszéljük a kísérőtortákat és az aprósüteményeket, a kiszállítással kapcsolatos információkat, időpontokat, körülményeket. Érdemes tudni, hogy ha csak a menyasszonyi tortát szeretnétek a Trüffelből, mert a többi sütemény máshonnan érkezik, arra is van lehetőség, ugyanúgy, mintha csupán a kísérőtortákat és az aprósüteményeket készíttetitek el velünk. Lehetőség van ún. "utolsó pillanatos" sütemények és pogácsák rendelésére is, azaz ha mégsem készülnének el a segítők által korábban vállalt édességek, akkor ránk számíthattok. Sőt, hogy megkönnyítsük a lakodalom utáni csomagolást, mi az ajándékba adandó süteményeket is összekészítjük a számotokra.

Ha szeretnéd, hogy a hét országra szóló esküvői tortátokat a Trüffel készítse el, kérj időpontot és gyertek el az ingyenes konzultációra!
Vezetéknév: *
Keresztnév: *
E-mail cím: *
Telefonszám: *
Esküvő tervezett időpontja: *
Esküvő helyszíne: *
Tervezett létszám: *
Megjegyzés:

.

.

Jelentkezés
02. Rendezvény catering
Mekkora tortával lehet jól lakatni 100 embert? Mennyi aprósüteményt és pogácsát kell rendelni ahhoz, hogy az egész rendezvény alatt kitartson, de ne maradjon meg nagy mennyiség? Egyáltalán milyen sütemény bírja ki a több órás bankettet? Hogyan hűtsük be a hatalmas tortát, hogy ne menjen idő előtt tönkre, ha nincs is ekkora hűtőkapacitásunk? Ezek a kérdések biztosan megfogalmazódnak benned, amikor egy rendezvényt szervezel, legyen az céges vagy családi esemény. Mi pedig ezek mellett még azokra is tudjuk a választ, amire egyelőre nem is gondoltál.

Egy-egy családi vagy céges rendezvény sikerét jelentős mértékben meghatározza az ott felszolgált ételek minősége és mennyisége, még akkor is, ha nincs "nagy" étkezés, csupán a frissítők mellé szervírozott süteményekről, pogácsákról van szó. Egy rendezvényszervezőnek (legyen akár profi vagy a családi "mindenes") rengeteg teendője van közvetlenül az esemény előtt, ezért jelentős könnyebbség számára, ha a megrendelt édes és sós sütemény frissen, a megbeszélt időre, a kellő mennyiségben a helyszínre érkezik. A tortával sem kell bajlódni, hogy hol hűtsék, tárolják, izgulni, hogy csak fel ne boruljon, csak maradjon a helyén az összes díszítés, mert mi éppen akkorra szállítjuk le és olyan minőségben, ahogy az a cukrászműhelyben elkészült.

További képek

Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött tudjuk, hogy
  • a céges vagy évfordulós torta képe örökre ott marad a fotóalbumban, ezért annak olyannak kell lennie, ami mindenkit elvarázsol,
  • a különböző karakterű és kategóriájú rendezvényeken melyik süteményekkel arathatsz sikert,
  • hogyan kalkulálj a mennyiséget illetően, ha már ismered a vendégek számát,
  • mikor érdemes egy nagyobb vagy több kisebb tortát rendelned,
  • hogyan kell elkészíteni egy hatalmas tortára a cég logóját, hogy az a lehető legjobban mutasson,
  • milyen ízekkel, formákkal nem érdemes kísérletezned, ha biztosra akarsz menni.

Ha a süti rendben van, a többi már menni fog! Vedd fel velünk a kapcsolatot és nyugodtan bízd ránk a rendezvényed cateringjét!

A Trüffel Cukrászda Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Trüffel Cukrászda Csapata