Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

(A képek csak illusztrációk)

Belga Csokoládé torta

Csokoládé a piskótában, csokoládé a főzött belga tejcsokoládé-krémben, és hatalmas csokiforgácsok a torta tetején – ez az a csemege, amelyre ha ránézünk, már akkor megemelkedik a endorfin(boldogsághormon)-szintünk. A különböző textúrák más-más minőségben hordozzák magukban az igazi belga csokoládét, ettől lesz izgalmas az összhatás. A Belgacsoki-torta normál méretben (16 szelet) és zsúrtorta (10 szelet) nagyságban is készül.
Kategória Termékkategóriák Klasszikus és Mentes Torták Belga Csokoládé torta
Méret 10 szeletes, 16 szeletes
Márka Trüffel Cukrászda
Elérhetőség Leghamarabb 2 nap alatt készül el
-
+
KOSÁRBA RAKOM
tejcsokoládés
1
tradícionális
2
népszerű
3
Belga Csokoládé torta
4
csokis ízvilág
5
valódi csokoládéval
6
csokis piskótával

Ha lenne egy hatalmas csokiceruzánk, örömmel hegyeznénk ki mindennap, hogy a lehulló forgácsokat jóízűen befaljuk. Mégis, ha felszeleteljük ezt a minden ízében csokis tortát, biztos, hogy a tetejét díszítő hatalmas csokidarabokat hagyjuk a legvégére. Ahogy máskor is, a legjobb, legízesebb falatokat. Hol vannak már a régi ragadós, nehézsúlyú csokitorták! Ugyan ebben a kompozícióban is a csoki a főszereplő, ám a selymes, lágy krém, a puha, omlós piskóta a hatalmas csokidarabokkal és a sütemény oldalára ragasztott csokimorzsával egészen új dimenzióba helyezi a sötétbarna, kesernyés édességről alkotott nézeteinket. Megunhatatlan kategória.

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Trüffel Cukrászda Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Trüffel Cukrászda Csapata