Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

Erdei Gyümölcsös Túró torta
(A képek csak illusztrációk)

Erdei Gyümölcsös Túró torta

Hagyományos, házipiskóta-rétegek közé vastag tejszínes túrókrémet töltöttünk, a sütemény tetejét gazdagon befedtük piros erdei gyümölcsökkel: szederrel, áfonyával, málnával és ribizlivel, mindezt tortazselével zártuk. Összességében egy könnyű, frissítő, aromás, gyümölcsös ízhatást értünk el. Az Erdei gyümölcsös túrótorta normál (16 szelet),- zsúrtorta (10 szelet) ,- és mini (4 szeletes) méretben készül.
Kategória Termékkategóriák Klasszikus és Mentes Torták Erdei Gyümölcsös Túró torta
Méret 10 szeletes, 16 szeletes, 4 szeletes
Márka Trüffel Cukrászda
Elérhetőség Leghamarabb 1 nap alatt készül el
-
+
KOSÁRBA RAKOM
erdei gyümölcsös
1
túrókrémes
2
hagyományos
3
Erdei Gyümölcsös Túró torta
4
gyümölcsös
5
könnyű
6
tejszínes

Az erdei gyümölcsökben ott van a napfény, a reggeli harmat, a lehullott falevelek lenyomata vagy a békésen bóklászó vadak leheletének párája. Fanyar, mégis édes íz, amelyet a lédús gyümölcsök rögtön neked adnak, amint ajkaid megérintik őket. Amiért képesek vagyunk bemászni a tüskés bokron át, hogy leszedjük a szederbokor mélykék gyümölcseit. Vagy a hatalmasra nőtt vérvörös málnát, ami akkor a legzamatosabb, amikor a bokorról egyből a szánkba kerül. Az édes-ragacsos lé szétfröccsen a szájpadlásunkon, agyunk pedig folyamatosan azt szajkózza: még, még… Ha lehunyod a szemed, miközben eszed, akár még az erdő hangjait is hallhatod.

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!

A termék mellé ajánljuk

Hasonló termékek

A Trüffel Cukrászda Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Trüffel Cukrászda Csapata