Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

(A képek csak illusztrációk)

Eszterházy Dió torta

Vékony, diós piskótarétegek és főzött vaníliás krém váltakozik ebben a tortában. A krémet pirított darabolt dióval és diólikőrrel gazdagítottuk. A torta tetejét fehércsokoládé réteggel fedtük, és hagyományosan Esterházy-mintával, valamint diógerezdekkel díszítettük. A torta oldalára is bőven jutott diómorzsa. Az Esterházy diótorta normál (16 szelet),- és zsúrtorta (10 szelet) és mini méretben készül.
Kategória Termékkategóriák Klasszikus és Mentes Torták Eszterházy Dió torta
Méret 10 szeletes, 16 szeletes, Mini torta
Márka Trüffel Cukrászda
Elérhetőség Leghamarabb 2 nap alatt készül el
-
+
KOSÁRBA RAKOM
diós
1
vaníliás
2
fehércsokoládés
3
Eszterházy Dió torta
4
tradícionális
5
népszerű
6
gazdag ízvilág

Vékony, diós piskótarétegek és főzött vaníliás krém váltakozik ebben a tortában. A krémet pirított darabolt dióval és diólikőrrel gazdagítottuk. A torta tetejét fehércsokoládé réteggel fedtük, és hagyományosan Esterházy-mintával, valamint diógerezdekkel díszítettük. A torta oldalára is bőven jutott diómorzsa. Az Esterházy diótorta normál (16 szelet),- és zsúrtorta (10 szelet)  és mini méretben készül.

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!

A termék mellé ajánljuk

A Trüffel Cukrászda Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Trüffel Cukrászda Csapata