Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

(A képek csak illusztrációk)

Jubileumi Karamellás Mogyorós Trüffel

Trüffel Cukrászda 10. születésnapjára készült torta különlegesség, mely a Callebaut Gold csokoládé felhasználásával készült.
Kategória Termékkategóriák Klasszikus és Mentes Torták Jubileumi Karamellás Mogyorós Trüffel
Méret 10 szeletes, 16 szeletes,
Márka Trüffel Cukrászda
Elérhetőség Leghamarabb 2 nap alatt készül el
-
+
KOSÁRBA RAKOM
Törökmogyorólisztes piskótával
1
Karamell mousse réteg
2
Jubileumi kiadás
3
Jubileumi Karamellás Mogyorós Trüffel
4
Callebaut Gold csokoládéval
5
Vilmoskörte püré réteg
6
Könnyed, laza, különleges

A Callebaut, belga csokoládé készítő cég egyik különlegessége a Gold, azaz karamellizált fehércsokoládé, mely különleges karaktert és színt biztosít a belőle készült édességeknek. A torta több rétegből áll össze, alapja egy törökmogyoró lisztes piskóta, melyre épül a könnyed Callebaut Gold csokoládéból készült karamellás beütésű mousse krém, mely közrefogja a mogyorós csokis roppanós réteget, és a vilmoskörte pürés gyümölcsös réteget. Tetejét pedig szintén a Gold csokoládéval vontuk be.

Vélemények

Jubileumi Karamellás Mogyorós Trüffel Ezt a tortacsodát 50. szülinapra választottuk ki meglepetésnek hosszas keresgélés után. Telitalálat volt minden szempontból! Nem vagyunk nagy cukrászdai tortafogyasztók, de ezt csak ajánlani tudom, kívül és belül 10-es skálán nekünk 10-es! Nagyon, nagyon finom volt! Köszönjük szépen!
Varga Bernadett | 2021-07-28 13:17:39
Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!

Hasonló termékek

A Trüffel Cukrászda Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Trüffel Cukrászda Csapata