Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam
Kacattorta Kinder Maxi King díszítéssel 10 szeletes, (7 féle ízben választható)
(A képek csak illusztrációk)

Kacattorta "Kinder Maxi King" díszítéssel 10 szeletes, (7 féle ízben választható)

Egyedi kacattortáink a képen szereplő díszítéssel rendelhetőek az alábbi ízekben, melyet a megjegyzés rovatban fel kell tüntetni: Belga csoki torta, Eszterházy Dió torta, Trüffel torta, Fehércsokis Trüffel torta, Francia Csoki torta, Narancsos Trüffel, CM.Mascarponés Málna torta. Megrendelésnél a megjegyzés rovatban be kell írni a választott ízt!!!!
Kategória Termékkategóriák Egyedi - Ünnepi torták Kacattorta "Kinder Maxi King" díszítéssel 10 szeletes, (7 féle ízben választható)
Méret 10 szeletes
Márka Trüffel Cukrászda
Elérhetőség Leghamarabb 2 nap alatt készül el
Listaár 7.990 Ft
/db
+ Tortadoboz 250 Ft
-
+
KOSÁRBA RAKOM
Egyedi díszítés
1
Gyerekek kedvence
2
Ünnepi torta
3
Kacattorta
4
Különleges ajándék
5
Több ízben is rendelhető
6
2 méretben kérhető

Egyedi díszítésű kacattorta az ünnepi asztal éke. De kitünő ajándék egy vendégség esetén, valamint gyerereknek is kitünő ajándék.

Egyedi kacattortáink a képen szereplő díszítéssel rendelhetőek az alábbi ízekben, melyet a megjegyzés rovatban fel kell tüntetni:
Belga csoki torta,  Eszterházy Dió torta, Trüffel torta, Fehércsokis Trüffel torta, Francia Csoki torta, Narancsos Trüffel,  CM.Mascarponés Málna torta. 

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Trüffel Cukrászda Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Trüffel Cukrászda Csapata