Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam
Oroszkrém Revolúció torta 16 szeletes
(A képek csak illusztrációk)

Oroszkrém Revolúció torta 16 szeletes

Ropogós, fehércsokival és kandírozott naranccsal készített tortaalap, rajta vaníliás bajorkrém-rétegek, amelyeket egy vékony piskóta választ el egymástól, a tetején pedig narancszselé és rengeteg tejszínhab. A modern ízlésnek megfelelően újragondoltuk az eredeti receptet, meghagyva a gyümölcsös vonalat. Az Oroszkrém revolúció torta normál méretben (16 szelet) és zsúrtorta (10 szelet) nagyságban is készül.
Kategória Termékkategóriák Klasszikus és Mentes Torták Oroszkrém Revolúció torta 16 szeletes
Méret Normál méret
Márka Trüffel Cukrászda
Elérhetőség Leghamarabb 1 nap alatt készül el
Listaár 8.490 Ft
/db
+ Tortadoboz 250 Ft
-
+
KOSÁRBA RAKOM
vaníliás
1
fehércsokoládés
2
újragondolva
3
Oroszkrém Revolúció torta 16 szeletes
4
narancsos
5
tejszínes
6
modern

Semmi sem örök. Még a tortareceptek sem. Változik az ízlés, új alapanyagokat ismerünk meg, vagy éppen az alkotórészek már nem olyanok, mint voltak néhány évtizede vagy évszázada. Ezért aztán néha nem árt leporolni a régi leírásokat és új színt, ízt vagy lendületet vinni a tortákba. Már régóta foglalkoztatott bennünket, hogy mi lenne, ha… elhagynánk a mazsolát, kicsit több narancsot használnánk, megalkotnánk egy új összetételű tortalapot… a többit nem áruljuk el, találd ki te. Időközben elfogyott néhány torta, mire eljutottunk a mostani változathoz, reméljük, nem ettünk hiába.

 

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Trüffel Cukrászda Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Trüffel Cukrászda Csapata