Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

(A képek csak illusztrációk)

Puncs torta

Hagyományos piskótakarika a közepén házi baracklekvárral készült rumos puncsréteggel, tetején pedig a céklával színezett, ismert rózsaszín fondant. Minden úgy, ahogy cukrász elődeink megálmodták. Különbség csupán az alapanyagok minőségében van. Mi igazi rumot használunk! A Puncstorta normál (16 szelet),- és zsúrtorta (10 szelet) méretben készül.
Kategória Termékkategóriák Klasszikus és Mentes Torták Puncs torta
Méret 10 szeletes, 16 szeletes
Márka Trüffel Cukrászda
Elérhetőség Leghamarabb 2 nap alatt készül el
-
+
KOSÁRBA RAKOM
rumos
1
fondán beonat
2
klasszikus
3
Puncs torta
4
piskótás
5
alkoholos
6
házi lekváros

A puncstorta nem kispályás sütemény. Érdemes felkészülni a fogyasztására, hogy a szájban felszabaduló aromák ne érjenek váratlanul bennünket. Ott van, ugye, a rum, ami markánsan meghatározza a sütemény karakterét. Ez szövetségre lép a házi baracklekvárral, amelyből így előtör a pikáns karakter. Beköszön a kakaó kesernyéssége és a mazsola édessége, hogy aztán a cukormázzal karöltve egy tuti nyerő ízzé forrjon össze. Az első falat után ösztönösen nyúl a kéz a következőért. Majd az azután következőért. A Puncstorta az a nyalánkság, ami úgy jó, ahogy van. Nem kell rajta változtatni, csak meg kell csinálni. Újra és újra.

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!

A termék mellé ajánljuk

Hasonló termékek

A Trüffel Cukrászda Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Trüffel Cukrászda Csapata