Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam
Sajttorta Házi mogyorókrémes 10 szeletes
(A képek csak illusztrációk)

Sajttorta Házi mogyorókrémes 10 szeletes

Ropogós, zabos kekszes tortaalapon sült sajtkrémes, valamint házi mogyorós-csokikrémes réteg, megszórva apró pirítottmogyoró-darabokkal. Tökéletesen egyszerű, letisztult íz és forma. Délutáni piknikre és esti traccspartira egyaránt alkalmas. A Házi mogyorókrémes sajttorta normál méretben (16 szelet) és zsúrtorta (10 szelet) nagyságban is készül.
Kategória Termékkategóriák Torták Sajttorta Házi mogyorókrémes 10 szeletes
Méret Zsúrtorta méret
Márka Trüffel Cukrászda
Elérhetőség Leghamarabb 2 nap alatt készül el
Listaár 5.590 Ft
/db
+ Tortadoboz 250 Ft
-
+
KOSÁRBA RAKOM
mogyorós csokikrémmel
1
sajtkrémes
2
modern
3
Sajttorta Házi mogyorókrémes 10 szeletes
4
zabkekszes
5
pirított mogyorós
6
lágy íz

A sajttorta beszélgetős sütemény. Jól kíséri a barátnővel/baráttal folytatott lelki eszmefuttatást, mint ahogy a tinilány legrejtettebb problémáinak feltárását. Fogyaszthatjuk a réten egy családi piknik alkalmával, esetleg egy esti baráti összejövetelen. Felszolgálhatjuk munkahelyi ünnepségen, a gyerek születésnapi zsúrján vagy a nagyszülők aranylakodalmán. Egy biztos: falatozása közben elindul egy beszélgetés, amely aztán kirobbanó nevetésben vagy boldog összeölelkezésben is végződhet. Az majd kiderül, hogyan ér véget a történet, ha beveted ezt a tortát, akkor biztos, hogy valami elkezdődik. Kipróbálod?

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!
A Trüffel Cukrászda Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Trüffel Cukrászda Csapata