Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavam

(A képek csak illusztrációk)

Somlói Revolúció torta

Grillázspiskótás tortaalapon rumos csokoládé mousse, amelyet narancszselé, majd fehércsoki mousse réteg követ. A torta tetejét étcsokoládé fedi, és egy jó somlóihoz méltóan nem hiányozhat róla a tejszínhab sem. Csokoládé lapocskákkal tesszük teljessé a roppanóssági faktort. A Somlói revolúció torta normál méretben (16 szelet) és zsúrtorta (10 szelet) nagyságban is készül.
Kategória Termékkategóriák Klasszikus és Mentes Torták Somlói Revolúció torta
Méret 10 szeletes, 16 szeletes
Márka Trüffel Cukrászda
Elérhetőség Leghamarabb 2 nap alatt készül el
-
+
KOSÁRBA RAKOM
csokoládés
1
fehércsokoládés
2
narancsos
3
Somlói Revolúció torta
4
grillázspiskóta
5
országtorta
6
tejszínes

Aki a Somlói galuska összetett ízvilágát keresi ebben a tortában megtalálja. És mégsem. A dió, a narancs, a csokoládé, a tejszínhab, a piskóta ugyanúgy megvan itt is, mint az ismerős desszertben, de mint az elnevezésében is benne van, a koncepciót újragondolták. A 2014-es országtortában új textúrát kaptak az ízek: a mousse, ez a lágy, habos krém          egyesíti az alkotóelemek zamatát, de hogy a rusztikusság se hiányozzon a desszert fogyasztóinak, roppanós grillázs került az alapot adó piskótába. Elegáns kabátba öltözött a népszerű, hagyományos édesség.

Vélemények

Vezetéknév
Keresztnév
E-mail *
Vélemény *

Elküldöm a véleményem!

A termék mellé ajánljuk

A Trüffel Cukrászda Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Trüffel Cukrászda Csapata