Belépés
Belépés
Elfelejtettem a jelszavamTrüffel - nassoljunk másképp!
A Trüffel az a hely, ahol vidáman köszönnek a torták és a fagylaltok tetejéről a valódi gyümölcsök, az igazi csokoládék, a hamisítatlan tejszínhabok. Ahol jó megpihenni, elidőzni, valódi ízeket, különleges aromákat felfedezni. Ahol nem kell megalkudni, mert a sütemények természetes hozzávalók felhasználásával, adalékanyagok nélkül, szeretettel készülnek.

Modern köntösbe öltöztettük az Osztrák-Magyar Monarchia korabeli süteményeket, hogy 21. századi technikai háttérrel, korszerű, egészséges alapanyagokkal prémium minőségben idézzük meg a régi ízeket. De igazodunk korunk elvárásaihoz is: ma már fontos vendégeink számára, hogy egészséges is legyen az, ami finom. Célunk, hogy új távlatokat nyissunk meg a cukrászdába járással kapcsolatban.

Trüffel Cukrászda

A Trüffel cukrászda a tradicionális magyar és a modern európai cukrászat ötvözeteként 2010-ben nyitott. Mind fagylaltjainkat, mind süteményeinket tiszta alapanyagokból alkotjuk meg, valódi gyümölcsöt, magas kakaótartalmú, kiváló minőségű csokoládét, őstönkölylisztet használunk, nem ismerjük a különféle adalékokat. Nálunk nem érzi magát mellőzöttnek az sem, aki valamilyen "mentes" étrendet követ: az országban az elsők között készítettünk cukormentes, laktóz-, tejfehérje- és lisztmentes süteményeket. Mára bátran kijelenthetjük, hogy sem íz, sem minőség tekintetében nem kell megalkudnia annak, aki valamilyen táplálkozási problémával küzd.

Nem hagyjuk, hogy a mennyiség átvegye a szerepet a minőség felett - már a kezdetektől ehhez tartjuk magunkat. Kedvező ár-érték arányú tortáink és süteményeink folyamatosan megújulnak és szezonálisan változnak. Nyáron valódi gyümölcsökből készített kézműves fagylaltjainkkal, az év minden szakában pedig kávékülönlegességekkel, péksüteményekkel, kézműves lekvárokkal, cukor-, liszt- és laktózmentes termékekkel várunk cukrászdánkba. Ha pedig nem tudsz személyesen eljönni, látogass el a webshopunkba, hiszen nálunk senki sem maradhat finomság nélkül!


A Trüffel Cukrászda Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Trüffel Cukrászda Csapata